Előkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, apró kockákra vágjuk. Az almát megmossuk, meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, húsát felaprítjuk. A paprikát megmossuk, húsát apró kockákra vágjuk. A debrecenit felkarikázzuk. A savanyú káposztát (ha túl savanyú, átmossuk) apróra vágjuk.
Elkészítés:
Felforrósítjuk az olajat, megpároljuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a debrecenit, és megpirítjuk. Hozzáöntünk 1 liter vizet, felforraljuk, beledobjuk a leveskockát.
Belekeverjük az almát, a burgonyát és a savanyú káposztát, 20 percig főzzük. Sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.