Elkészítés: Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk. A liszteket összekeverjük és elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a burgonyát, a felfuttatott élesztőt, a sót, és ezt jól összedolgozzuk. Letakarva langyos helyen 1 órát kelesztjük, majd lisztezett deszkán 1-1,5 cm vastagra nyújtjuk, a tetejét kockásra bevagdaljuk, és közepes méretű fánkszaggatóval kiszúrjuk. Kikent tepsibe rakjuk, nem túl közel egymáshoz, egy felvert tojással megkenjük, és 220 fokon szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.