Elkészítés: A burgonyát megfőzzük, áttörjük és hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a lisztet, a puha (vagy olvasztott) margarint és a tojás sárgáját. Közben 1 dl langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, és a lisztes-burgonyás keverék közepére öntjük. Sózzuk, majd jól összedolgozzuk. Ha a száraz anyag miatt nem áll össze rendesen, öntsünk hozzá még pár csepp langyos tejet, hogy megfelelő állagú masszát kapjunk.
Amikor jól összegyúrtuk, meleg helyen pihentetjük (kelesztjük) fél órán keresztül, majd 3-4 cm vastagságúra nyújtjuk, kiszaggatjuk.
Kikent tepsibe tesszük, ahol még pár percig kelesztjük. A tetejüket a megmaradt tojásfehérjével megkenjük, hogy szép fényesek legyenek a pogik. 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.