Elkészítés: A burgonyát enyhén sós vízben, hajában megfőzöm. Közben a sárga- és fehérrépát megtisztítom, felkarikázom, ételízesítős vízben megfőzöm. A gombát félbe, majd szeletekre vágom.
A hajában főtt burgonyát meghámozom, közepes szeletekre vágva egy kivajazott tepsibe beleteszek belőle egy sort, rakok rá a sonkaszeletből (vagy bacon, parizer is jöhet). Halmozok rá a főtt zöldségekből, a szeletelt gombából, és a bolognai szósz felét is ráöntöm. Ismét egy sor karikázott burgonya, a húsféle, majd a zöldség és a gomba következik, leöntve a szósz maradékával. A végén reszelt sajtot szórok a tetejére.
Előmelegített sütőben pár percig sütöm, hogy a sajt rápiruljon. Frissen tálalom, igény szerint kevés tejföllel meglocsolom, vagy darabolt koktélparadicsomot adok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.