Elkészítés: A zöldségeket tisztítás után egységesen 1 cm-es darabokra vágtam, a hagymát finomra aprítottam. Egy nagyobb edényben az olajon üvegesre pirítottam a hagymát, erre dobtam a krumpli- és paradicsomkockákat (a szárítottat és a frisset egyaránt). Megszórtam cajun fűszerrel, alaposan átforgattam, mikor a paradicsom kezdte kiengedni a levét, hozzáadtam a sárgarépát, majd felöntöttem a levessel. Fedő alatt lassú tűzön kb. 25 perc alatt készre főztem. A levéből ugyan vesztett egy keveset, de kellemesen besűrűsödött.
A pikáns fűszerek nagyszerű egyensúlyt alkotnak a paradicsommal, a krumplival és a sárgarépával – nem is kell hozzá más, mint néhány szelet friss kenyér!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.