Elkészítés: A 6 tojássárgáját 6 evőkanál porcukorral, 2 evőkanál kakaóval habosra keverjük. Hozzáadunk 1 dl étolajat, 1 csomag sütőport, 4 púpos evőkanál lisztet és a 6 tojás felvert habját. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. 6 dl tejet 2 csomag tejszínízű pudingporral, 1 csomag vaníliás cukorral összefőzzük. 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral kikeverünk, majd a kihűlt pudingos krémhez keverjük. A kihűlt tésztát kettévágjuk, és a krém felét rákenjük. A maradék krémbe kakaóport keverünk, és a tészta tetejére kenjük. Erre simítjuk a megolvasztott tortabevonót. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.