Elkészítés: Megpucoljuk a szárnyakat, majd átdörzsöljük az előre elkevert fűszerekkel, préselt fokhagymával, apróra szelt zöldfűszerekkel. Mivel nincs se kertem, se teraszom, de még egy jóravaló párkányos sem, szárított metélőhagymát használtam. A hús csípősségét a cayenne borssal tudjuk szabályozni.
Tegyük a sütőzacskóba, zárjuk le, majd szúrjunk bele párat, hogy a gőz távozhasson. Az első fél órában lazán egy fóliát is rá szoktam tenni. Ha letelt az idő, nyissuk szét a zacskót, és süssük ropogósra. Mivel a lé pirospaprikás, hogy ne égjen oda, érdemes a szárnyakat átrakni egy sütőpapíros tepsire. Nekem emiatt igazán finom ropogósra sültek.
A zellerleveles burgonyapürét mindenkinek ajánlom, nagyon finom. Készítünk egy krumplipürét (főtt burgonya, só, vaj és tej), majd belevágunk apróra szelt zellerleveleket. Az egészet habosra keverjük, majd a ropogós csirkeszárnyakkal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.