Elkészítés: Megpucoljuk a szárnyakat, majd átdörzsöljük az előre elkevert fűszerekkel, préselt fokhagymával, apróra szelt zöldfűszerekkel. Mivel nincs se kertem, se teraszom, de még egy jóravaló párkányos sem, szárított metélőhagymát használtam. A hús csípősségét a cayenne borssal tudjuk szabályozni.
Tegyük a sütőzacskóba, zárjuk le, majd szúrjunk bele párat, hogy a gőz távozhasson. Az első fél órában lazán egy fóliát is rá szoktam tenni. Ha letelt az idő, nyissuk szét a zacskót, és süssük ropogósra. Mivel a lé pirospaprikás, hogy ne égjen oda, érdemes a szárnyakat átrakni egy sütőpapíros tepsire. Nekem emiatt igazán finom ropogósra sültek.
A zellerleveles burgonyapürét mindenkinek ajánlom, nagyon finom. Készítünk egy krumplipürét (főtt burgonya, só, vaj és tej), majd belevágunk apróra szelt zellerleveleket. Az egészet habosra keverjük, majd a ropogós csirkeszárnyakkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.