Elkészítése: A burgonyákat sós vízben héjában megfőzzünk. Közben
elkészítjük a chili con carne Rafinériát, az előírtnál kevesebb vízzel és bab nélkül.
A megfőtt burgonyákat meghámozzuk, tetejéről egy szeletet levágunk - ez lesz a töltött burgonya kalapja, s a burgonya belsejét éles karalábévájóval kivájjuk, óvatosan, nehogy szétessenek. Kivajazott sütőtálba helyezzük a burgonyákat, a chili con carne szósszal megtöltjük, tetejükre visszahelyezzük a burgonyaszeleteket, majd telföllel, reszelt sajttal megszórjük. /Nem dűlnek el a burgonyák, ha
az aljáról is egy vékony szeletet levágunk./ Sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul.
Friss zöldségekből készült salátával, mint pl. retek, paradicsom, jégsaláta, paprika, kígyóuborka, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.