A csirkeszárnyakat ízlés szerint sózzuk, majd hagyjuk fél órát állni. Ezután egy tálcára szórjuk a kukoricadarát, a kakukkfüvet, az őrölt borsot és a pirospaprikát, majd összekeverjük.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, meglocsoljuk az olívaolaj felével. A csirkeszárnyakat alaposan beleforgatjuk a fűszeres kukoricadarába, és egymás mellé helyezzük a tepsin.
A krumplit megpucoljuk, ízlés szerint hasábokra vágjuk, papírtörlővel szárazra töröljük. A kukoricadarát összekeverjük a pirospaprikával, és a szárazra törölt krumplira szórjuk, alaposan összeforgatjuk, majd a csirkeszárnyak mellé tesszük. A maradék olívaolajjal megspricceljük mind a csirkeszárnyakat, mind pedig a krumplit.
A sütőbe toljuk, majd közepes hőmérsékleten szép pirosra sütjük (nem kell előmelegíteni a sütőt!!!). Amikor szép pirosra sültek a csirkeszárnyak, még forrón meglocsoljuk a sütéskor összegyűlt forró olajjal.
Tálaláskor a tányérra sült krumplit halmozunk, ráhelyezzük a szép pirosra sült csirkeszárnyakat, majd ízlés szerint salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.