Előkészítés: A tarjaszeleteket megmossuk, leszárítjuk, kissé kiverjük és félretesszük. A pácléhozzávalókat összekeverjük. A hússzeleteket egyenként bekenjük a páclével, és tálba rakjuk. Betesszük a hűtőbe, és másnapig érleljük.
Elkészítés: Sütés előtt fél órával kivesszük a hűtőbből a húst. Lecsurgatjuk a páclevet, és forró serpenyőben a húsok mindkét oldalát kb. 6-8 perc alatt szép pirosra sütjük. Fóliában sült burgonyával, salátákkal tálaljuk.
Munka: kb. 10 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 876 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.