Elkészítés: A kenyértésztát elkészítjük (a kenyérsütő gépben a legegyszerűbb), de hagyományos módon is lehet készíteni), majd kelesztjük.
A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, a tetejére tesszük a kicsontozott, főtt csülköt, amit összezúzott fokhagymával megkenünk, majd a tetejére a főtt savanyúkáposztát.
A két végét felhajtjuk, majd szorosan a két oldalát is, belerakjuk egy tepsibe. A tetejére lyukat vágunk, hogy a felesleges gőz kijöjjön rajta.
Forró sütőbe toljuk, és aranysárgára sütjük. Amikor kész, vizes ecsettel átkenegetjük a tetejét.
Mint egy kenyeret, úgy szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.