Elkészítés: Egy serpenyőbe üssük bele az egész tojásokat, majd kézi habverővel kicsit verjük fel.
Ezután adjuk hozzá a kristálycukrot, a felolvasztott vajat, és a kukoricalisztet, majd keverjük alaposan össze. Végül reszeljük hozzá a 2 citrom héját, és nyomjuk bele a levét, majd szintén keverjük össze.
Tegyük fel a serpenyőt a tűzre, majd közepes hőfokon, állandó keverés mellett addig főzzük, míg besűrűsödik, opálossá válik a massza (8-9 perc alatt besűrűsödik). Amikor már besűrűsödött vegyük lejjebb a hőfokot, és gyöngyözve főzzük még 1-2 percig.
Az elkészült citromkrémet töltsük jól záródó üvegbe, és hagyjuk teljesen kihűlni. Hűtőben néhány hétig tárolhatjuk a citromkrémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.