Elkészítés: A tészta hozzávalóit alaposan elkeverjük, 3 részre osztjuk, majd kinyújtjuk, és a lapokat tepsi hátulján egyenként kisütjük.
A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral, hozzáadjuk a citrom reszelt héját és levét.
A tejet felforraljuk, a liszttel sűrűre főzzük, majd ha langyosra hűlt, a margarinos masszához keverjük.
Az így kapott krémmel megtöltjük a lapokat, hagyjuk, hogy a krém a tésztával kissé összeérjen 1 éjszaka alatt.
A tetejét porcukorral meghintjük, és szeletekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.