Elkészítés: A sütőt melegítsük 250 fokra (gázsütő 6. fokozatra). A csirkét vágjuk négy részre, szórjuk be a fűszerek felével. Hámozzuk le egy fél citrom héját burgonyahámozóval, és vágjuk vékony csíkokra. A másik felét reszeljük le, a citrom levét pedig facsarjuk ki. A petrezselymet aprítsuk fel. Helyezzük a csirkét egy nagy kivajazott fóliára. Szórjuk meg a citromhéjjal, és locsoljuk meg 2 teáskanál citromlével. A tetejére tegyünk néhány kocka vajat, fedjük le egy másik fóliával, és rakjuk tepsibe. A sütőben kb. 35–40 percig süssük. Amíg sül, keverjük össze a tejfölt a petrezselyemmel és a fűszerek másik felével. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, citromlével ízesítsük. A rizst 20 percig főzzük zöldséges lében (2 és fél dl rizshez 5 dl zöldséglevest számítsunk), az utolsó 5 percben tegyük bele a zöldségeket is. A zöldséges rizst szedjük tálra, helyezzük rá a citromos sült csirkét, és öntsük nyakon a tejfölös szósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.