Elkészítés: A tönkölybúzát előző este beáztatjuk.
1 fej hagymát apróra vágunk, 3 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Rászórjuk a leszűrt tönkölybúzát, felöntjük az alaplével, puhára főzzük (kb. 1 óra). Ha kell, vízzel pótoljuk az elfőtt nedvességet. A végén az összes vizet elfőzzük, elzárjuk a gázt, belekeverjük a maradék vajat. Fogyasztás előtt hagyjuk kicsit állni.
Közben a csirkeszárnyakat az ízületnél elvágjuk, egy tálban összeforgatjuk a sóval, a borssal, a kakukkfűvel és az olívaolajjal. Beleszeljük (kb. fél centisre) a citromot. Ha van időnk, érlelhetjük pár órát, de én türelmetlen voltam. :)
Egy teflonserpenyőbe borítjuk az egészet, közepes lángon, időnként megforgatva készre sütjük (kb. 20-25 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.