Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját habosra keverjük a vajjal, cukorral, a citrom levével és lereszelt héjával. Hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát, végül beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét.
Egy nagy tepsit kivajazunk, kilisztezünk, beletöltjük a tésztát. Megszórjuk fahéjjal, és szétosztjuk rajta a barackokat.
170 fokos sütőben kb. 40 percig, tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt, felszeleteljük, megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.