Forraljunk vizet egy nagy fazékban a tésztának. Ha for, sózzuk meg és főzzük ki a tésztát.
Az olajat tegyük egy serpenyőbe, hevítsük fel és közepes hőmérsékleten pirítsuk meg benne a fenyőmagot. Tegyük hozzá a fokhagymanyomóval összetört fokhagymát és pirítsuk őket együtt, de vigyázzunk, nehogy megégjen a fokhagyma, mert akkor megkereserdik. Tegyük mellé a chili pelyhet is.
Reszeljük le a citromok héját és tegyük azt is a serpenyőbe. Keverjük meg néhányszor és adjuk hozzá a citromok levét. A petrezselymet vágjuk apróra és azt is szórjuk bele a serpenyőbe. Az egészet sózzuk meg és borsozzuk meg.
Tegyük rá az olajbogyókat és egy-két percig hagyjuk alacsony hőfokon, néha keverjük meg. Közben szűrjük le a kifőtt tésztát és tegyük a serpenyőbe, majd keverjük össze. Friss, tépett petrezselyemlevéllel és reszelt parmezánnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.