Elkészítés: Én mindig a krémmel kezdem... A lisztet lassanként elkeverem a tejjel, majd a cukrokkal. Sűrűre főzöm, ha kész, félreteszem kihűlni. Addig nekilátok a tésztának. A hozzávalókból tejjel tésztát gyúrok. 4 lapban kisütöm 220 fokon. Pár perc alatt megsül, nem kell sokáig sütni! Csak míg rózsaszínes nem lesz! Zsiradék nem kell alá! Ha megsült, óvatosan kell csúsztatni, mert törik!
Ha kihűlt a krém, hozzákeverek robotgéppel 25 dkg margarint, és beleteszem a citromok levét és lereszelt héjat. Az 1. lapra sárgabaracklekvárt kenek, majd jön a 2. lap, erre rákenem az összes krémet, erre helyezem a 3. lapot, megkenem lekvárral, végül a 4. lappal befedem. Porcukorrak meghintem a tetejét, és 1 napra hűtőbe teszem. Igazi csemege! :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.