Előkészítés: A rizst megmossuk, lecsepegtetjük, sós vízben puhára főzzük. A húst megmossuk, és kockákra vágjuk, megszórjuk sóval és borssal. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a hagymát, és szintén megpirítjuk. Ráöntjük a levest, felforraljuk, és 15 percig lassú tűzön főzzük. A kaprot leöblítjük, apróra vágjuk. A citromokat megmossuk, az egyik levét kicsavarjuk, a másikat karikákra vágjuk. A rizst a levesbe keverjük, a citromlével, sóval, borssal ízesítjük. Felforrósítjuk a vajat, megkapatjuk benne a citromszeleteket, és a kaporral együtt a levesbe keverjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható :kb. 30 perc múlva
1 adag: 291 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.