A salátákat öblítsük le, szárítsuk meg, majd tépdessük kisebb darabokra. A grapefruitot és a narancsot tisztítsuk meg, a húsukat szeleteljük fel. Figyeljünk arra, hogy a gyümölcsök héját és a fehér részeket teljesen eltávolítsuk! A gombákat szeleteljük fel nagyobb darabokra, de hagyhatjuk őket egészben is. Forró vajon 2 perc alatt kicsit pirítsuk meg őket, majd szedjük ki egy papírtörlőre. A koktélparadicsomokat mossuk meg és daraboljuk fel. A salátákat, a paradicsomot, a gyümölcsöket és a gombát osszuk el négy tányérra. Az öntethozzávalókból készítsük el a dresszinget, öntsük rá a salátára, és már tálalhatjuk is.
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.