Elkészítés: Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd a liszttel, a joghurttal, a sóval és az olvasztott margarinnal, fakanállal hólyagosra dagasztjuk.
Ezután meleg helyen hagyjuk megkelni, majd ismét fakanállal fényesre átdagasztjuk, és duplájára kelesztjük.
A tésztát lisztezett nyújtódeszkán kézzel téglalap formájúra igazítjuk, 3 csíkra osztva elvágjuk, és kézzel folyamatosan fél cm vastagságú téglalap formára húzzuk.
A téglalapokból éles késsel háromszögeket vágunk. Minden kis háromszögbe 1 karika kolbászt és 1 szelet sajtot teszünk, feltekerjük.
A tetejét megkenjük felvert tojással, megszórjuk sóval és szezámmaggal.
Előmelegített sütőben, 190 fokon 25 perc alatt aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.