Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vajazzunk ki vagy béleljünk ki sütőpapírral egy kerek, 20 cm-es átmérőjű tortaforma alját. Üssük a tojásokat az olvasztott, de kihűlt vajba. Tegyük a lisztet, a fahéjat és a cukrot külön tálba, és jól keverjük össze. Vágjunk 2 almát nagy darabokra, keverjünk a lisztbe a fügével és a mogyoró/dió felével együtt. Jól vegyítsük össze. Öntsük a tojásos-vajas keveréket a lisztes masszához, és finoman keverjük össze. Darabosnak és keménynek kell lennie. Kanalazzuk a tortaformába, és simítsuk el a tetejét. A maradék almát vágjuk vékony szeletekre, és rakjuk őket a tortára. A maradék mogyorót/diót szórjuk a torta tetejére. Süssük 50-60 percig, vagy amíg a beleszúrt hústűre már nem ragad a massza. Hagyjuk a tortaformában 5 percig, majd tegyük a sütőrácsra. Melegítsük fel a sárgabaracklekvárt. Kenjük a még meleg tortára, majd teljesen hűtsük ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.