Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk és serpenyőben megpirítjuk. A virslikről lehúzzuk a bőrt, karikákra vágjuk, a szalonnához adjuk, kissé együtt pirítjuk, majd félretesszük.
A megtisztított sertésveséket leforrázzuk, és kisebb darabokra
vágjuk, ugyanezt tesszük a velővel is.
Olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, hozzátesszük a vesét, és félig puhára pároljuk. Ezután kerül bele a velő, só, bors, majoránna, pirospaprika, valamint a finomra vágott
zöldpetrezselyem. Erős tűzön állandó keverés mellett néhány perc alatt készre pirítjuk.
Végül a külön edényben felütött, megsózott és elkevert tojásokat hozzátéve keverés mellett rántottának elkészítjük. Tetejére felhalmozzuk a virslit és a szalonnát. Párolt rizzsel körítjük, és uborkasalátát adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.