Elkészítés: A hagymát felaprítom, és olivaolajon megpirítom az egyik gerezd fokhagymával együtt. Ráteszem a felkockázott húst és májat, majd fűszerezem, és leöntöm a fehérbor felével, valamint a másik gerezd fokhagymát is hozzáteszem felaprítva. Ezután néhány percig kevergetem, sózom, borsozom, majd a fehérbor másik felét is ráöntöm. Ekkor következik az őrölt fokhagyma, még egy kör fűszerezés és a zöldségek, a répa karikákra vágva. Elkeverem, majd 40-50 percig főni hagyom, sűrűn kevergetve. Amíg fő, elkészítem a húsleveskockából az alaplevet, majd ezt is hozzáadom. Addig főzöm, amíg csak szaft marad rajta.
A körethez meghámozom és felkarikázom a krumplit, majd tejfölös-fokhagymás-oreganós-borsos pácba teszem, és fél óra múlva olajban kisütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.