Elkészítés: A kuszkuszra ráöntök 9 evőkanál forró vizet, befedem, és hagyom 5 percet duzzadni. Eközben a tojásokat szétválasztom, a fehérjéből kemény habot verek. A sárgákat felverem, hozzáadom a lisztet, a tejet, a vaníliás cukrot, egy csipet sót, a túrót és ízlés szerint még cukrot. Hozzáadom a megduzzadt kuszkuszt, végül beleforgatom a tojás habját.
Kevés forró olajon először az egyik oldalát sütöm meg, majd megfordítom, és a másik oldalát sütöm, majd két kanállal morzsákat szaggatok belőle.
Lekvárral és porcukorral tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.