Elkészítés: A tésztát kinyújtjuk, félbevágjuk, és 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a tejet felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot, a kókuszreszeléket és a vaníliás pudingot. A kész krémet kihűtjük.
A tejszínt keményre felverjük, majd hozzáadjuk a cseresznyepálinkát. Közben 1 evőkanál zselatint felfőzünk kevés vízben.
A pudingos krémhez hozzáadjuk a tejszínt, majd belekeverjük a zselatint.
Az egészet rásimítjuk az egyik tésztalapra. A másik lapot kockákra vágjuk, és a krém tetejére rakjuk, majd az egészet porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.