Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A tojássárgákat a cukorral és a hideg vízzel kézi habverővel összekeverjük. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, majd belekeverjük a tojások habját (ezt már ne géppel csináljuk,mert összetörik a hab). Egy közepes méretű tepsibe sütőpapírt teszünk, erre öntjük a piskótatésztát.
A cseresznyét kimagozzuk, lecsepegtetjük, és fahéjjal elkevert kristálycukorban megforgatjuk. Rászórjuk a tészta tetejére, és előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten 35-40 percig sütjük.(Tűpróba!)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.