Elkészítés: A tésztához az élesztőt kevés tejjel, a cukorral és 1 evőkanál liszttel felfuttatjuk, majd az összes hozzávalóból lágy tésztát gyúrunk. Meleg helyen duplájára kelesztjük.
Közben elkészítjük a tölteléket: 2 tojásfehérjét habbá felverünk, ízesítjük kakaóval, majd a másik 2 tojásfehérjét is felverjük, abba kókuszreszeléket rakunk.
A tésztát kettéosztjuk, kicsit átgyúrjuk, majd 5 percig pihentetjük, hogy nyújtható legyen. Kinyújtjuk négyzetalakúra, amennyire csak tudjuk (kb. 0,5 cm vastagra). Megkenjük az egyik töltelékkel, felvágjuk 4-5 cm-es csíkokra, majd csigában feltekerjük, és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe össze-vissza lerakjuk. A tészta másik felével ugyan így járunk el, a tepsiben kibéleljük ezekkel a csigákkal a hézagokat.
Ha készen vagyunk, hideg sütőbe tesszük (nem légkeveréses) alsó-felső sütésre, 190 fokra. Kb. 45 percig, illetve tűpróbáig sütjük. Meg lehet kenni tojással is, akkor szép fényes lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.