Elkészítés: A túrót cukorral, citromhéjjal és citromlével ízesítjük. A zselatint beáztatjuk. 4 evőkanál tejszínt felmelegítünk a mikróban, s ebben a 4 lap zselatint feloldjuk, majd a maradék keményre vert tejszínhez adjuk, s a túróval elegyítjük. A vegyes bogyós gyümölcsöt cukorral elkeverjük, állni hagyjuk, míg levet enged. A maradék zselatinlapot 3 evőkanál felmelegített lében feloldjuk, majd a gyümölcshöz adjuk. Hűtőbe helyezzük a túrót és a gyümölcsöt kb. 30 percre, majd magasfalú poharakba rétegezve szedünk a kétféle krémből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.