A csirkemelleket egyforma vastagra vágjuk, klopfoljuk, enyhén sózzuk, fűszerezzük.
Egy jénaiba egymás mellé fektetjük a baconszeletek felét úgy, hogy az oldalakra is jusson.
Megszórjuk az összekevert trappista és füstölt sajttal, majd ráhelyezzük a csirkehúst.
Megkenjük a tojással összekevert tejföllel, és ismét megszórjuk sajttal.
Utána a sonkaszeletek jönnek, majd ezt is lekenjük a tojásos tejföllel.
Újra sajt, hús, tejföl, sajt, sonka, tejföl jön, amíg el nem fogynak.
A tetejét beterítjük a baconszalonna másik felével. Rátesszük a jénai tetejét, vagy fóliával letakarjuk, és 160 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük, ezután a tetejét levéve még pár percig pirítjuk.
Kifordítjuk egy tányérra és tortaszerűen felvágjuk, krumplisalátával is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.