Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájához hozzáadjuk a vizet, és habosra verjük a cukorral. Ha ezzel megvagyunk, beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet. Összekeverjük. Hasonlóképpen elkészítjük a barna tésztát is azzal a különbséggel, hogy a kakaópor is beleszitáljuk a liszttel egy időben. Ha ezzel megvagyunk külön tálban felverjük a 3-3 tojásfehérjét kemény habbá, majd a keverékekhez adjuk.
Kikenünk és lisztezünk egy tepsit, amibe habzsákból vagy kanállal átlósan felváltva belecsíkozzuk a kétféle piskótát.
Kb. 150 fokos sütőben megsütjük kb. 20- 25 perc alatt. Tűpróbával ellenőrizzük.
Ha megsült, kivesszük a tepsiből, konyharuhával vagy zsírpapírral feltekerjük, és hagyjuk kihűlni. Kihűlés után tetszőleges krémmel töltjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.