Elkészítés: A fetasajtot villával összetörünk, teszünk bele fél pohár tejfölt. A kapott masszát leveles tésztába felgöngyöljük, és csiga alakban feltekerjük. Kb. 40 perc alatt kisütjük (200-250 C fokos sütőben).
Elkészítjük a salátát. A salátát kézzel összetépkedjük, a paradicsomot és az uborkát kisebb kockákra szeleteljük. A joghurtot és a tejfölt összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal.
Jól összekeverjük, és hűtőben tároljuk a tálalásig.
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, így hamar megpirul egy kevés olajon. Amikor megpirult, jöhetnek a fűszerek, ízlés szerint: só, bors, kevés paprika. Ha szeretjük a csípős ízű ételeket, akkor bátran jöhet a chili is. A végén még megszórjuk egy csipetnyi bazsalikommal.
A töltött tésztával és a salátával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.