Elkészítés: A tésztát felteszem főni.
Közben a fokhagymát és petrezselymet aprítom, a paradicsomot nyolcadolom, a gombát és a jégsalátát szeletelem, az újhagymát és a chilit karikára vágom.
Olívaolajon a hagymát dinsztelem, rádobom a paradicsomot, a gombát és az olívabogyókat, fűszerezem, rálocsolom a vörösbort. A leszűrt tésztát hozzákeverem, locsolok rá ketchupot és chiliszószt, rászórom a salátát, az újhagyma zöldjét és a petrezselymet.
Tálaláskor morzsolok rá sajtot, s teszek rá petrezselyemlevelet.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.