Elkészítés: A chilipaprikákat megmossuk, kimagozzuk. A fokhagymát meghámozzuk. A chilit, a fokhagymát és az olajbogyót durvára vágjuk. A petrezselymet lemossuk, lecsepegtetjük, durvára vágjuk.
Az olívaolajat és a vajat mélyebb serpenyőben együtt felforrósítjuk, majd a chilit, a fokhagymát és az olajbogyókat kb. 5 percig pároljuk benne. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, a petrezselymet, ha kell, sóval ízesítjük.
A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson szereplő utasítás szerint, majd lecsepegtetjük, és az olajbogyós keverékhez adjuk. Azonnal tálaljuk. Tálalás előtt megszórhatjuk reszelt parmezánnal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.