Előkészítés: A csirkét hideg vízzel leöblítjük, megtörölgetjük, és 6-8 darabra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és felaprózzuk. A fokhagymagerezdeket áttörjük. A paprikákat megtisztítjuk, megmossuk és apróra vágjuk. Az ananász fejét levágjuk, nagyvonalúan meghámozzuk, negyedeljük és a belső kemény torzsát eltávolítjuk. A gyümölcshúst kisebb darabokra vágjuk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
Elkészítés: Serpenyőben (amit később a sütőbe is betehetünk) felhevítjük az olajat beletesszük a csirkedarabokat, és közepes lángon elősütjük. Kivesszük, megsózzuk, megszórjuk frissen őrölt feketeborssal. A hagymát a visszamaradt zsírban üvegesre pároljuk, és hozzákeverjük az áttört fokhagymát. Hozzáadjuk a paprikát és az ananászt, sózzuk, borsozzuk. A szegfűszeget, a babérlevelet, a fahéjat és a kakukkfüvet hozzáadjuk, majd felöntjük a húslevessel. A csirkedarabokat ráhelyezzük a zöldségkeverékre, és fedő nélkül a sütőbe helyezzük. 30 percig sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.