Elkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk vagy kicsontoztatjuk a hentesnél, és mindegyiket egy szelet baconnal (ha nagyok, akkor kettővel) feltekerjük. Az olívaolajból, szójából, mézből, kakukkfűből, rozmaringból és a sör feléből páclevet készítünk, és a csirkecombokat egy éjszakára ebben pácoljuk.
Másnap egy nagyobb tepsibe tesszük, köré rendezzük a megpucolt és negyedekre vágott krumplit, a nyolcadokra vágott hagymát, a fokhagymagerezdeket, a paradicsomot és a felszelelt paprikát.
Sózzuk, ráöntjük a páclevet. Ha maradt bacon, azt ráterítjük a tetejére.
Alufóliával szorosan lezárjuk, forró sütőbe tesszük, és kb 180 fokon 1 órát sütjük.
Ekkor levesszük az alufóliát, és pirulásig sütjük. Ha a lé lefő róla, a maradék sörrel locsolgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.