Elkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk vagy kicsontoztatjuk a hentesnél, és mindegyiket egy szelet baconnal (ha nagyok, akkor kettővel) feltekerjük. Az olívaolajból, szójából, mézből, kakukkfűből, rozmaringból és a sör feléből páclevet készítünk, és a csirkecombokat egy éjszakára ebben pácoljuk.
Másnap egy nagyobb tepsibe tesszük, köré rendezzük a megpucolt és negyedekre vágott krumplit, a nyolcadokra vágott hagymát, a fokhagymagerezdeket, a paradicsomot és a felszelelt paprikát.
Sózzuk, ráöntjük a páclevet. Ha maradt bacon, azt ráterítjük a tetejére.
Alufóliával szorosan lezárjuk, forró sütőbe tesszük, és kb 180 fokon 1 órát sütjük.
Ekkor levesszük az alufóliát, és pirulásig sütjük. Ha a lé lefő róla, a maradék sörrel locsolgatjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.