A csirkecombot sóval, borssal bedörzsöljük. Tűzálló tálba helyezzük, kevés vízzel és olajjal leöntjük, majd forró sütőben ropogós pirosra sütjük. Közben megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát, a megtisztított zöldborsót és a felkarikázott sárgarépát. Sózzuk, majd fedő alatt megpároljuk. Ha megpuhult, felöntjük a borral és a tejszínnel. Felaprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd a ragut a sült csirkére öntjük. Hosszúmetélttel körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.