A kenyérről levágjuk a héját, a belsejét pedig apróra morzsoljuk. A chiliket félbevágjuk, kimagozzuk, megmossuk és finomra vágjuk. A koriandermagokat mozsárban durvára őröljük, majd összekeverjük a kenyérmorzsával, a chili 2/3-ával, a kukoricaliszttel, a citromhéjjal, az őrölt korianderrel, a cayenne-i borssal, az ánizzsal és a sóval.
A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, majd kettévágjuk őket alsó- és felsőcombokra. Először a felvert tojásfehérjében, majd a fűszeres morzsában megforgatjuk őket – és jól rá is nyomkodjuk a panírt.
A bundás csirkecombokat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt ropogósra sütjük.
Az avokádókat kimagozzuk és meghámozzuk. A gyümölcs húsát villával szétnyomkodjuk és elkeverjük a citromlével. Megtisztítjuk a hagymát és a fokhagymát, apró kockákra vágjuk, majd összekeverjük a maradék chilivel és az avokádóval. Sóval, borssal ízesítjük, és a csirkecombokhoz fogyasztjuk. Köretként franciakenyeret tálalunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.