Elkészítés: 1. A brokkolirózsákat sós vízben felrakjuk főni.
2. A megtisztított csirkemellet ízlés szerint apró kockákra vagy csíkokra felvágjuk. Ételízesítővel megszórjuk.
3. Serpenyőben felolvasztjuk a margarint, majd a csirkemellet hozzáadjuk, és elkezdjük pirítani. Ha a csirkehús már kifehéredett, 5-8 percig fedő alatt pároljuk.
4. A krémsajtot és a tejszínt a párolt csirkemellhez adjuk, és gyakran megkeverve pár percig főzzük, amíg a szósz besűrűsödik. Ízlés szerint sózhatjuk, ha szükséges.
5. Az elkészült brokkolit leszűrjük, és a sajtmártásos csirkével, esetleg frissen sült hasábburgonyával tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.