Elkészítés:
1. A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk (hártyákat eltávolítjuk) és feldaraboljuk.
2. A tésztát sós vízben megfőzzük (al dente), leszűrjük, és melegen tartjuk.
3. Amíg a tészta fő, serpenyöben megolvasztjuk a vajat, üvegesre pároljuk a hagymát és fokhagymát, hozzáadjuk a májat, és 3 percig pirítjuk.
4. Felöntjük a paradicsomlével, és fűszerezzük. 5 percig főzzük (közepes lángon).
4. Belekeverjük a tejszínt, végül összekeverjük a kifőtt tésztával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.