Elkészítés: A karajt kicsit kiklopfolom, zsírban mindkét oldalát átsütöm.
A hagymát megfonnyasztom, beleteszem a petrezselymet, majd az apróra vágott májat, kissé átsütöm.
Közben a zsemlét megáztatom, beleütök 3 tojást. A főtt tojásokat kockára vágom, s mindezeket öszekeverem.
Jénai aljára teszek 4 szelet karajt, erre a májas-tojásos masszát, majd a tetejére a másik 4 szelet karaj kerül. Zsírral megkenem, reszelt sajttal megszórom.
Középmeleg sütőben szép pirosra sütöm, majd köretként burgonya krokettet tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.