Elkészítés: Egy serpenyőben megsütjük a húst, közben egy másikban elkészítjük a mártást. Az olaj és vaj keverékén megpirítjuk a karikákra vágott hagymát és a kockákra vágott szalonnát, hozzáadjuk a felszelt gombát, sózzuk, borsozzuk, rozmaringgal megszórjuk. Amikor a gomba elfőtte a levét, hozzáadjuk a Knorr Rafinériát, felöntjük a tejszínnel, kevergetve besűrítjük.
Tányérra tesszük a sült csirkemellet, rámerjük a mártást. Olaj-vaj keverékén átforgatott főtt újkrumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.