Elkészítés: A csirkemelleket kifilézem - vagy már filézettet vásárolok -, besózom, fűszerezem ízlés szerint. Olaj és vaj keverékében elősütöm kicsit. Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre sütöm, hozzáadom a szeletelt gombát, sót, petrezselymet, és megpárolom. Egy-két evőkanál lisztet tejföllel kikeverek, tejjel higítom, és a gombához adom. Összeforralom.
Egy jénai tálat kibélelek kis mártással. Ebbe kerül a hús és a mártás rétegezve, míg elfogy. Tetejére mozzarellát reszelek. Előfőzött, karikára szelt, olajban megforgatott, fűszerezett, fokhagymázott, végül sütőben ropogósra sütött krumpliszeletekkel tálalva igazi csemege.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.