A csirkemellet felszeleteljük, fokhagymás-sós tejbe áztatjuk 1 éjszakára, de legalább néhány órára. Szárazra törölgetjük.
A tésztához kézi habverővel a tojások sárgájából, sóval, a sörrel, olajjal és a liszttel sűrű palacsintatésztát keverünk. A fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, és belekeverjük a masszába.
Az ebbe a masszába mártott hússzeleteket közepesen forró, bő olajban több részletben pirosra sütjük mindkét oldalát. Papírtörlőre szedjük, így felitatjuk róla az olajat. Az olajat minden sütés után átszűrjük a következő szeletek sütése előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.