Előkészítés: A csirkemellfiléket megmossuk, besózzuk. A ribizliszárakról villa segítségével lefejtjük a szemeket, megmossuk, lecsepegtetjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat és a vajat egy serpenyőben, és a csirkemelleket oldalanként kb. 5-5 percig sütjük benne. Papírkendőre szedjük, lecsöpögtetjük, majd letakarva félretesszük. A ribizlit a hús visszamaradó zsírjába szórjuk, 2 percig fonnyasztjuk. Aláöntjük a bort, a cukorral, a citromlével és a ribizlizselével kellemesen pikánsra ízesítjük. Épp csak 1-2 percig forraljuk. Tálaláskor a gyümölcsöt a sült csirkemellre öntjük. Burgonyakrokett illik hozzá köretnek.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag (köret nélkül): 365 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.