Előkészítés: A csirkemellfiléket megmossuk, besózzuk. A ribizliszárakról villa segítségével lefejtjük a szemeket, megmossuk, lecsepegtetjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat és a vajat egy serpenyőben, és a csirkemelleket oldalanként kb. 5-5 percig sütjük benne. Papírkendőre szedjük, lecsöpögtetjük, majd letakarva félretesszük. A ribizlit a hús visszamaradó zsírjába szórjuk, 2 percig fonnyasztjuk. Aláöntjük a bort, a cukorral, a citromlével és a ribizlizselével kellemesen pikánsra ízesítjük. Épp csak 1-2 percig forraljuk. Tálaláskor a gyümölcsöt a sült csirkemellre öntjük. Burgonyakrokett illik hozzá köretnek.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag (köret nélkül): 365 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.