A csirkemellet vékonyra szeleteljük enyhén sózzuk, borsozzuk, majd egy-egy májat a hússzeletek közepére helyezünk, feltekerjük, és egy-egy szelet bacon szalonnába göngyöljük.
Egy tepsi aljára ételízesítőt szórunk, majd a göngyölt májat szépen egymás mellé helyezzük.
Kevés olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk alá, lefedjük alufóliával majd előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Levesszük a fóliát, és addig sütjük amíg a bacon ropogósra pirul.
Párolt rizzsel, burgonyapürével vagy salátával tálaljuk.
A receptet és a fotót Huszanke küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.