Elkészítés: A csirkemellet felszeletelem. Egy serpenyőbe olajat teszek, belerakom a húst, sózom, borsozom, megszórom egy kis pirospaprikával, ráteszem a lereszelt fokhagymát. Hirtelen átsütöm a húst, majd egy kis vizet aláöntve puhára párolom, a végén zsírjára pirítom.
Amikor kész, ledarálom a húst. Egy tálba teszem, és hozzáadom a sajtkrémet és annyi szaftot, amennyivel szép krémes lesz a massza.
Ha kell, még utánízesítek.
Közben kifőzöm a tésztát sós vízben, leszűröm és leöblítem hideg vízzel.
A tölteléket nyomózsákba teszem, és megtöltöm a tésztákat.
A mártáshoz egy teflonserpenyőbe teszem az olajat, ráöntöm a paradicsomot, hozzáadom a fűszereket, párolom, majd besűrítem.
Tányérra merek a mártásból, ráteszem a tésztát, majd meglocsolom a mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.