Elkészítés:
1. 8 órára beáztatjuk a babot, majd másnap leszűrjük.
2. A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, és a csontot eltávolítva a húst darabokra vágjuk.
3. Nagy serpenyőben megforrósítjuk az olajat, rátesszük a csirkedarabokat, a sertéshúskockákat, a felkarikázott kolbászt, a sárgarépát és a hagymát, majd kevergetve barnára pirítjuk.
4. Hozzáadjuk a leszűrt babot, felöntjük a vízzel, beletesszük a fokhagymát, a paradicsompürét és a babérlevelet. Felforraljuk és 2 órán keresztül, kis lángon, csendesen főzzük.
5. Közben a tyúkhúsleves kockákat is beletesszük. Ha a bab már majdnem puha, hozzáadjuk a feldarabolt burgonyát és a chiliszószt, és 15-20 percig tovább főzzük.
6. A borecettel ízesítjük, és beletesszük a paradicsomot meg a kínai kelt. 1-2 percig főzzük. Ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük. Az ételről a felesleges levet elpárologtatjuk, csak kevés lének szabad alatta maradni. A tetejére hintjük a hagymakarikákat és kenyérrel valamint főtt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.