Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
30 perces sajtos rúd recept
30 perces sajtos rúd
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
A legfinomabb gesztenyekrémleves recept
A legfinomabb gesztenyekrémleves
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Karácsonyi bejgli recept
Karácsonyi bejgli
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Klasszikus kocsonya recept
Klasszikus kocsonya
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Pihe-puha mézeskalács recept
Pihe-puha mézeskalács
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Lencsegulyás recept
Lencsegulyás
Kókuszgolyó pofonegyszerűen recept
Kókuszgolyó pofonegyszerűen
Diós és mákos bejgli egyszerűen recept
Diós és mákos bejgli egyszerűen
Mákos guba  recept
Mákos guba
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Tárkonyos csirkeraguleves gazdagon recept
Tárkonyos csirkeraguleves gazdagon
Forralt bor egyszerűen recept
Forralt bor egyszerűen
Csirkés fazék (Puchero) recept
recept
Bonyolult

Csirkés fazék (Puchero)

120 perc
0 adag
Átlagos
4.3
2003. 09. 29.

Elkészítés

Elkészítés:
1. 8 órára beáztatjuk a babot, majd másnap leszűrjük.
2. A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, és a csontot eltávolítva a húst darabokra vágjuk.
3. Nagy serpenyőben megforrósítjuk az olajat, rátesszük a csirkedarabokat, a sertéshúskockákat, a felkarikázott kolbászt, a sárgarépát és a hagymát, majd kevergetve barnára pirítjuk.
4. Hozzáadjuk a leszűrt babot, felöntjük a vízzel, beletesszük a fokhagymát, a paradicsompürét és a babérlevelet. Felforraljuk és 2 órán keresztül, kis lángon, csendesen főzzük.
5. Közben a tyúkhúsleves kockákat is beletesszük. Ha a bab már majdnem puha, hozzáadjuk a feldarabolt burgonyát és a chiliszószt, és 15-20 percig tovább főzzük.
6. A borecettel ízesítjük, és beletesszük a paradicsomot meg a kínai kelt. 1-2 percig főzzük. Ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük. Az ételről a felesleges levet elpárologtatjuk, csak kevés lének szabad alatta maradni. A tetejére hintjük a hagymakarikákat és kenyérrel valamint főtt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés
A receptet Oláh Judit küldte. Köszönjük!

Recept értékelése

4.3 / 5

4 értékelés

Ajánljuk még

Zserbópite
Recept
Egyszerű

Zserbópite

60 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Panettone (olasz specialitás)
Recept
Rafinált

Panettone (olasz specialitás)

105 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Klasszikus zakuszka
Recept
Egyszerű

Klasszikus zakuszka

45 perc
|
12 adag
|
Átlagos
KOCSIS BÁLINT szerző profilképe

KOCSIS BÁLINT

Sárgaborsó-krémleves
Recept
Egyszerű

Sárgaborsó-krémleves

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Klasszikus képviselőfánk
Recept
Mester

Klasszikus képviselőfánk

65 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Pallagi Flóra szerző profilképe

Pallagi Flóra

Pho leves marhahúsból
Recept
Mester

Pho leves marhahúsból

180 perc
|
6 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel
Recept
Mester

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel

135 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sült szilvás gesztenyetorta
Recept
Rafinált

Sült szilvás gesztenyetorta

120 perc
|
12 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Nagyon csokis karamellás keksztorta
Recept
Egyszerű

Nagyon csokis karamellás keksztorta

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
 Szandi szerző profilképe

Szandi

Friss receptek

Zserbópite recept
Recept
Egyszerű

Zserbópite

60 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Panettone (olasz specialitás) recept
Recept
Rafinált

Panettone (olasz specialitás)

105 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Klasszikus zakuszka recept
Recept
Egyszerű

Klasszikus zakuszka

45 perc
|
12 adag
|
Átlagos
KOCSIS BÁLINT szerző profilképe

KOCSIS BÁLINT

Sárgaborsó-krémleves recept
Recept
Egyszerű

Sárgaborsó-krémleves

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Klasszikus képviselőfánk recept
Recept
Mester

Klasszikus képviselőfánk

65 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Pallagi Flóra szerző profilképe

Pallagi Flóra

Pho leves marhahúsból recept
Recept
Mester

Pho leves marhahúsból

180 perc
|
6 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel recept
Recept
Mester

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel

135 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sült szilvás gesztenyetorta recept
Recept
Rafinált

Sült szilvás gesztenyetorta

120 perc
|
12 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Nagyon csokis karamellás keksztorta recept
Recept
Egyszerű

Nagyon csokis karamellás keksztorta

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
 Szandi szerző profilképe

Szandi

Brassói aprópecsenye air fryerben recept
Recept
Egyszerű

Brassói aprópecsenye air fryerben

50 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Vidék íze szerző profilképe

Vidék íze

Gesztenyekrémes piskótatekercs egyszerűen recept
Recept
Egyszerű

Gesztenyekrémes piskótatekercs egyszerűen

60 perc
|
8 adag
|
Költséges
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Mézes puszedli egyszerűen recept
Recept
Egyszerű

Mézes puszedli egyszerűen

45 perc
|
15 adag
|
Megfizethető
Tündi konyha szerző profilképe

Tündi konyha

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.