Elkészítés: Egy piteformát vajazzunk, lisztezzünk ki. Béleljük ki a kinyújtott tésztával, a felesleget vágjuk le, a hiányokat foltozzuk velük. Egy kis tojásfehérjével megkenhetjük a tésztát, de nem muszáj. Tehetünk rá sütőpapírt és lesúlyozhatjuk, hogy ne emelkedjen meg, vagy később lenyomhatjuk majd a töltelék belehelyezése előtt. Tegyük 220 fokra előmelegített sütőbe, amíg egy kis színe nem lesz.
Közben a kockára vágott csirkemellet olajon pirítsuk meg a fűszerkeverékkel. A tésztára pakoljuk rá a félbevágott paradicsomokat, a felcsíkozott lilahagymát. Utána a hús is mehet közé. A tejfölt keverjük össze a sajttal, a tojással, a tejjel hígítsuk. Öntsük a tésztára a többi hozzávaló között eloszlatva.
Toljuk vissza a sütőbe, és süssük készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.