Elkészítés: Egy piteformát vajazzunk, lisztezzünk ki. Béleljük ki a kinyújtott tésztával, a felesleget vágjuk le, a hiányokat foltozzuk velük. Egy kis tojásfehérjével megkenhetjük a tésztát, de nem muszáj. Tehetünk rá sütőpapírt és lesúlyozhatjuk, hogy ne emelkedjen meg, vagy később lenyomhatjuk majd a töltelék belehelyezése előtt. Tegyük 220 fokra előmelegített sütőbe, amíg egy kis színe nem lesz.
Közben a kockára vágott csirkemellet olajon pirítsuk meg a fűszerkeverékkel. A tésztára pakoljuk rá a félbevágott paradicsomokat, a felcsíkozott lilahagymát. Utána a hús is mehet közé. A tejfölt keverjük össze a sajttal, a tojással, a tejjel hígítsuk. Öntsük a tésztára a többi hozzávaló között eloszlatva.
Toljuk vissza a sütőbe, és süssük készre.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.