Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk és megszórjuk grill fűszersóval. Előbb puhára pároljuk, majd ropogósra sütjük.
A burgonyát sós vízben megfőzzük, meghámozzuk és áttörjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a tojássárgáját, a keményre felvert tojásfehérjét, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet, őrölt köményt.
A réteslapot nedves konyharuhára hajtogatjuk (duplán vesszük a lapokat), olajozzuk leírás szerint. A szélétől 2 centire halmozzuk a burgonyamasszátl, ráteszünk sajtszeleteket, majd csirkemellet, arra ismét sajtot. A rétest feltekerjük, és olajozott tepsibe tesszük.
Tetejét megkenjük felvert tojással, majd megszórjuk reszelt sajttal és köménymaggal. Előmelegített sütőben lassú tűzön pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.